October 18, 2012

sangat confuse

ASSALAMUALAIKUM
haha lama gak menghilang,makin nak exam ni bz plak
ngan homework,kelas sume..
Takpe abes exam nanti bleh update blog banyak2..
Haha tapi sekarang rasa confuse la..
Taktau la nak teruskan or hentikan je..
Bila ingat balik baik lupakan je,tapi hmm nth la,
Ok2 cite laen plak,tak sabar ekceli nak tunggu abes exam ni hehe
banyak benda kot da plan ngan kawan2,family..
Tapi at the same time neves plak nak exam,harap dapat pointer yg
baik..3.0 n above!
Law boleh nak cepat je abeskan form 6 ni..
Taktau la blog ni ada reader ke tak..law ada doakan sye ea??
exam 3 hari je..5,7,8 november...
K ni je la kot nak cite,kena study betol2 pasni,salam!

October 4, 2012

teruk

ASSALAMUALAIKUM
Erm nampaknya hari2 tak best da start da,back to normal!
Gaduh ngan kawan,kawan tak puas hati,org yg tersayang pun
tak puas hati..hish tapi mungkin betul gak ape yg dorang
cakap,hurm..
Malam tadi rasa teruk sangat,mungkin
pasni sye akan invisible kt fb kot,nak like pn da tak bleh
sekarang..
Kadang2 terpikir gak ramai kot org tak suka
ngan RUMAIZAH version 2012 ni..
Err salah ke nak happy?
Bagi sye life sye sekarang awesome,tapi ada yg tak suka
plak,memang betul pun apa yg dye cakap cuma hurm...
Terpikir gak nak jadi silent balik tapi still ada orang
tak suka..
Law camni sampai2 bila2 la tak settle..
serabut...