November 30, 2012

happy 12th anniversary

ASSALAMUALAIKUM
hari ni 30 November 2012..dah genap 12 tahun PC jadi MISS WORLD.
So kami PCManiacs plan nak trend kt twitter malam ni pukul 11.. 
bersamaan pukul 8 kat india..hahaha eksited! twitcon pn da tukar..
K taknak cakap banyak,just nak share video
masa PC dinobatkan sebagai MISS WORLD 2000



November 27, 2012

share sikit

ASSALAMUALAIKUM
akhirnya da dapat idea nak update blog..
Semalam macam biasa tengok drama hindustan,
cuti ni layan hindustan je..
Faveret drama sye sekarang HITLER DIDI ngan PUNAR VIVAAH..
Memang best la cite tu,rasa cm ngah bercinta law tengok
punar vivaah tu,hitler didi plak pasal family n suami isteri..
Sweet la cite ni,romantik..
Ok2 nk share pasal cite hitler didi yg saya tengok semalam.
Semalam hero cite ni tanya kt heroine yg hilang ingatan n tak ingat
yg dorang dah kahwin..hero tu tanya apa maksud cinta..
heroine tu jawab tergagap2,so hero tu pun gtau maksud cinta..
Yang saya ingat dia cakap camni,tp ubah sikit la:

1.bila kita pandang mata seseorang,kita tak nampak diri kita..tapi
kita nampak diri kita yg sebenar..
2.bila kita tiba2 tadah tangan dan berdoa utk seseorang..
3.bila kita tiba2 rasa happy tanpa sebab..

yg pertama tu tak pernah kot bb tak pernah pandang tepat mata
dk laki pun..yg kedua tu rasanya tak kot..
ketiga plak pernah,haha
and lagi satu,hero cite tu cakap try pejam mata jp..
Agak2 sapa yg kita nampak masa tengah pejam mata tu..
tu la orang yg kita cinta..erkkk geli plak..
Ok2 memang da try pejam mata tp cam xbleh
percaya kot,bb ramai yg saya nampak haha
dh2 malas nk jiwang,salam...

*try la pejam mata anda,sapa agaknya yg muncul?haha

November 20, 2012

-ERASE-

ASSALAMUALAIKUM
hye korang semua!sihat?
akhirnya ada gak masa nak update blog ni,
ok korang kenal kan didi(kakak) saya PRIYANKA CHOPRA?
tak kenal takpe,jom2 kenal dia..
Sebelum ni saya pernah cite pasal single dia dulu IN MY CITY,
lagu tu memang hit la,kat America pun da berkumandang lagu tu
haha jd lagu tema utk Thursday Night Football err cmtu la..
Sekarang plak PC da released lagu baru,semalam baru
keluar,tajuk dye ERASE ft. The Chainsmokers..
Lagu ni ada 2 version..dua2 best
Sebelum ni dorang just bg preview je,preview pn da best..
Tapi agak malang la bagi saya sebab semalam tak dapat
dengar full song,line sopan sangat..
Kecewa kot,PC pun tak pena reply tweet2 saya..
Memang takde harapan la kot nak jadi Twitter Rockstar dia.
Tapi law dapat jadi memang best gila la,automatik
follower meningkat,then PC MANIACS pun kenal..
Woohoo femes tu haha bukan nak femes pun,cuma nak
orang notice je..
So far PC memang sangat sibuk sekarang,tak bleh nak salahkan
dia la.
Sekarang pun dia ngah shooting Zanjeer,pastu Milan Talkies,pastu lg
Gunday..Krrish 3 da abes shoot da..
Tahun depan MV IN MY CITY keluar..
Wahh tak sabar da..
Nak jd PC'S TWITTER ROCKSTAR!!!


November 13, 2012

Kem Persahabatan lower 6

ASSALAMUALAIKUM
*lambai tangan kat iza
Atas permintaan drpd iza,sye update gak la blog ni,
walaupun cm da boring nak berblogging..
Hurm ok btw pas abes exam 8 aribln tu kami dak lower 6 g
kem kt damai resort..
Anjuran sendiri je,carik sponsor pun sendiri..ekceli dulu
duit sponsor tu nak guna utk g lawatan tp tak jadi..
So nak bg abes duit tu kitorang g la holiday nk eratkan
persahabatan kononnya..
Best gak la,g 3 hari 2 malam..
group sye plak sebilik ngan ajk sume..wahh haha
Aktiviti yg paling mencabar ialah kitorang maen tanya2 soklan..
Ikut group la,seperti biasa since kitorang yg cadangkan game tu kitorang
la yg menang..masa mula2 tu agak neves gak la nak maen
bb seram tengok muka nizam haha
Tapi last2 try gak maen..
soklan merepek je yg kitorang guna..
Haa teringat lg mase sye lawan ngan wardhah..dia ada
tanya soklan peribadi kat sye haha
tapi jangan harap la sye nak terpancing ngan soklan tu..
Err tak dapat update banyak2,anak sdare da ajak main badminton da ni
salammmmmm =)