November 20, 2012

-ERASE-

ASSALAMUALAIKUM
hye korang semua!sihat?
akhirnya ada gak masa nak update blog ni,
ok korang kenal kan didi(kakak) saya PRIYANKA CHOPRA?
tak kenal takpe,jom2 kenal dia..
Sebelum ni saya pernah cite pasal single dia dulu IN MY CITY,
lagu tu memang hit la,kat America pun da berkumandang lagu tu
haha jd lagu tema utk Thursday Night Football err cmtu la..
Sekarang plak PC da released lagu baru,semalam baru
keluar,tajuk dye ERASE ft. The Chainsmokers..
Lagu ni ada 2 version..dua2 best
Sebelum ni dorang just bg preview je,preview pn da best..
Tapi agak malang la bagi saya sebab semalam tak dapat
dengar full song,line sopan sangat..
Kecewa kot,PC pun tak pena reply tweet2 saya..
Memang takde harapan la kot nak jadi Twitter Rockstar dia.
Tapi law dapat jadi memang best gila la,automatik
follower meningkat,then PC MANIACS pun kenal..
Woohoo femes tu haha bukan nak femes pun,cuma nak
orang notice je..
So far PC memang sangat sibuk sekarang,tak bleh nak salahkan
dia la.
Sekarang pun dia ngah shooting Zanjeer,pastu Milan Talkies,pastu lg
Gunday..Krrish 3 da abes shoot da..
Tahun depan MV IN MY CITY keluar..
Wahh tak sabar da..
Nak jd PC'S TWITTER ROCKSTAR!!!


No comments:

Post a Comment