November 13, 2012

Kem Persahabatan lower 6

ASSALAMUALAIKUM
*lambai tangan kat iza
Atas permintaan drpd iza,sye update gak la blog ni,
walaupun cm da boring nak berblogging..
Hurm ok btw pas abes exam 8 aribln tu kami dak lower 6 g
kem kt damai resort..
Anjuran sendiri je,carik sponsor pun sendiri..ekceli dulu
duit sponsor tu nak guna utk g lawatan tp tak jadi..
So nak bg abes duit tu kitorang g la holiday nk eratkan
persahabatan kononnya..
Best gak la,g 3 hari 2 malam..
group sye plak sebilik ngan ajk sume..wahh haha
Aktiviti yg paling mencabar ialah kitorang maen tanya2 soklan..
Ikut group la,seperti biasa since kitorang yg cadangkan game tu kitorang
la yg menang..masa mula2 tu agak neves gak la nak maen
bb seram tengok muka nizam haha
Tapi last2 try gak maen..
soklan merepek je yg kitorang guna..
Haa teringat lg mase sye lawan ngan wardhah..dia ada
tanya soklan peribadi kat sye haha
tapi jangan harap la sye nak terpancing ngan soklan tu..
Err tak dapat update banyak2,anak sdare da ajak main badminton da ni
salammmmmm =)


1 comment: