November 27, 2012

share sikit

ASSALAMUALAIKUM
akhirnya da dapat idea nak update blog..
Semalam macam biasa tengok drama hindustan,
cuti ni layan hindustan je..
Faveret drama sye sekarang HITLER DIDI ngan PUNAR VIVAAH..
Memang best la cite tu,rasa cm ngah bercinta law tengok
punar vivaah tu,hitler didi plak pasal family n suami isteri..
Sweet la cite ni,romantik..
Ok2 nk share pasal cite hitler didi yg saya tengok semalam.
Semalam hero cite ni tanya kt heroine yg hilang ingatan n tak ingat
yg dorang dah kahwin..hero tu tanya apa maksud cinta..
heroine tu jawab tergagap2,so hero tu pun gtau maksud cinta..
Yang saya ingat dia cakap camni,tp ubah sikit la:

1.bila kita pandang mata seseorang,kita tak nampak diri kita..tapi
kita nampak diri kita yg sebenar..
2.bila kita tiba2 tadah tangan dan berdoa utk seseorang..
3.bila kita tiba2 rasa happy tanpa sebab..

yg pertama tu tak pernah kot bb tak pernah pandang tepat mata
dk laki pun..yg kedua tu rasanya tak kot..
ketiga plak pernah,haha
and lagi satu,hero cite tu cakap try pejam mata jp..
Agak2 sapa yg kita nampak masa tengah pejam mata tu..
tu la orang yg kita cinta..erkkk geli plak..
Ok2 memang da try pejam mata tp cam xbleh
percaya kot,bb ramai yg saya nampak haha
dh2 malas nk jiwang,salam...

*try la pejam mata anda,sapa agaknya yg muncul?haha

No comments:

Post a Comment