December 28, 2012

Arjunnnnnn

ASSALAMUALAIKUM
Phew sebbaek teringat nak update blog *macam la ada org nak baca Semalam happy sangat! Nak tahu kenapa? Semalam dapat reply daripada Arjunnn haha mesti anda2 semua ta kenal kan? Arjun ni penyanyi taw,kat London sana tapi asal India sebenarnya,ensemmmmmm try la google ARJUN ARTIST hehe Actually tak sampai sebulan pun kenal dia,and dapat kenal dia daripada kawan(Indian) Lagu2 dia best,pastu ada wat sikit2 remix ngan lagu lain cm Chammak Challo ngan n banyak lagi! And lagu terbaru dia SAME GIRL memang best,setiap kali dengar lagu ni mesti saya kena tengok music video dia sekali,nak tengok muka diaaa hehe. Sepanjang jadi fan dia saya pernah tweet kat dia 2 kali je kot,and tak sangka tweet kali kedua  tu dia perasan,masa tu nak tunjuk destop background netbook saya bb saya guna gambar dia hehe baru je tweet terus dia reply...woahhh speechless! Tapi kawan saya Shany tu lagi bertuah kot,dapat jumpa Arjun aritu,pastu semalam pun Arjun panggil dia MALAYSIAN BEST FAN..haha cm nak kena heart attack dia cakap..Semalam memang best,kebetulan ada DON 2 kat tv3,dapat tengok PC!!!! Ramai boy2 Malaysia yg dah jatuh hati kat PC haha ok salammmm


December 25, 2012

family...

ASSALAMUALAIKUM
tak lama lagi dah naik sekolah,so sepanjang cuti ni banyak kot yang saya belajar..banyak pengajaran dah dapat,Allah memang adil dan bijak untuk sedarkan kita tentang kesalahan kita..Dan kita juga kena bersabar dan terima setiap perkara yang Allah tentukan untuk kita.
Sepanjang cuti ni saya dah belajar yang family memang penting dalam hidup kita.Family jugalah yang sedia terima kita walau buruk macam mana sekali pun perangai kita.Dan saya rasa saya sanggup korbankan apa saja asalkan family saya happy,taknak tengok dorang sedih2 dah.Yang penting taknak tengok mak ngan ayah sedih lagi,tak kisah la law terpaksa lupakan or tinggalkan sesuatu yang saya suka asalkan mak ngan ayah happy.
Family memang penting sangat dalam hidup saya sekarang.
Salam..

December 14, 2012

feeling unwanted

ASSALAMUALAIKUM
hurm agak lewat malam pulak update blog ni..
Ade something yg nak diluahkan sebenarnya..
Hari ni tak best la,pagi tadi dh nak best da,then masuk tengahari je
terus tak best!
My big big big problem is sye tak pandai nak berbual ngan orang
yg tak rapat,walaupun bukan face to face..
err geram kadang2,
maybe sebab ni la kadang2 rasa tak diperlukan
walaupun ngan family n kawan2..
Situasi sye sekarang cm budak kecik yg dapat aiskrim
tapi dia just makan je aiskrim tu ngan kawan2 dia or family dia..
Tak kisah la banyak mana pun dia cakap still dia
tak dapat tarik perhatian sape2...
Hurm maybe salah sye gk kot tp skrg sye ngah cuba
nak ubah sikap tu..azam 2013 ni haha
Kat twitter tadi lg bengang kot,PCmaniacs yg lain tak invite pn..
Sebbaek la ada akak tu invite,tp jgn harap la sye nk join..
Join kejap je,tu pun sebab PC...ala tweet banyak2 bukan dorang
perasan pn..Macam tweet sorang2 dh..
k nk tido da,nite....

December 3, 2012

macam real je

ASSALAMUALAIKUM
hmm actually semalam hari yg tak berapa best..
Memang menguji kesabaran,tp law difikirkan balik tak guna
law nak kecewa or putuskan hubungan ngan kawan
sebab orang lain..bukan kawan yg
sebenar law camtu..Takpela wat fake smile
je la,demi kebahagiaan kawan kan...
Bukan jealous pn cuma rasa tak selesa je la bb dulu pernah kawan
ngan dia,then sekarang dia ngah kawan ngan kawan sye plak..
Tapi sebbaek masa tu tak serious,sye serious ngan sorang
je kot..haha yg lain tu main2 je bb dorg pn tak
nampak serious..

Ok2 taknak sedih2 da,update blog ni pun sebab nak cite pasal
mimpi sye semalam..
Dengan bangganya semalam sye mimpi afiq muiz...
Mimpi paling best yg sye pernah dapat..
Dalam mimpi ni kitorang ramai2 g bercuti kt resort mana ntah,best la bb
ada kolam,pastu kt belakang dia bleh mendaki bukit..
Sebelum ni kitorang just kenal camtu je then lepas g mendaki bukit
same2 tetiba terjatuh cinta plak..haha sweet taw,bukit menjadi saksi..
Kiranya dah declared kapel la kat atas bukit tu..
Pastu kitorang main kejar2 sampai balik semula kt resort tu..
Depan orang ramai plak tu,kitorang ketawa2 sume..
Macam drama indon ada la kawan afiq ni jeles tengok kitorang..
Masa kitorang ngah mandi kolam ramai2 kawan2 afiq ni nak buli sye 
tp tak dapat bb sye buli dorang balik..
Pastu main simbah2 air ngan afiq..haha best best best
Dalam mimpi tu sempat la kitorang mesej sebelum nak tido..

haa abes da mimpi sweet sye,harap dapat mimpi camtu lagi..
law jadi kenyataan best gak tp tak mungkin la..dia sape,sye sape..
hurm ok la babai,salam...

bf dlm mimpi