December 25, 2012

family...

ASSALAMUALAIKUM
tak lama lagi dah naik sekolah,so sepanjang cuti ni banyak kot yang saya belajar..banyak pengajaran dah dapat,Allah memang adil dan bijak untuk sedarkan kita tentang kesalahan kita..Dan kita juga kena bersabar dan terima setiap perkara yang Allah tentukan untuk kita.
Sepanjang cuti ni saya dah belajar yang family memang penting dalam hidup kita.Family jugalah yang sedia terima kita walau buruk macam mana sekali pun perangai kita.Dan saya rasa saya sanggup korbankan apa saja asalkan family saya happy,taknak tengok dorang sedih2 dah.Yang penting taknak tengok mak ngan ayah sedih lagi,tak kisah la law terpaksa lupakan or tinggalkan sesuatu yang saya suka asalkan mak ngan ayah happy.
Family memang penting sangat dalam hidup saya sekarang.
Salam..

No comments:

Post a Comment