December 14, 2012

feeling unwanted

ASSALAMUALAIKUM
hurm agak lewat malam pulak update blog ni..
Ade something yg nak diluahkan sebenarnya..
Hari ni tak best la,pagi tadi dh nak best da,then masuk tengahari je
terus tak best!
My big big big problem is sye tak pandai nak berbual ngan orang
yg tak rapat,walaupun bukan face to face..
err geram kadang2,
maybe sebab ni la kadang2 rasa tak diperlukan
walaupun ngan family n kawan2..
Situasi sye sekarang cm budak kecik yg dapat aiskrim
tapi dia just makan je aiskrim tu ngan kawan2 dia or family dia..
Tak kisah la banyak mana pun dia cakap still dia
tak dapat tarik perhatian sape2...
Hurm maybe salah sye gk kot tp skrg sye ngah cuba
nak ubah sikap tu..azam 2013 ni haha
Kat twitter tadi lg bengang kot,PCmaniacs yg lain tak invite pn..
Sebbaek la ada akak tu invite,tp jgn harap la sye nk join..
Join kejap je,tu pun sebab PC...ala tweet banyak2 bukan dorang
perasan pn..Macam tweet sorang2 dh..
k nk tido da,nite....

No comments:

Post a Comment