December 3, 2012

macam real je

ASSALAMUALAIKUM
hmm actually semalam hari yg tak berapa best..
Memang menguji kesabaran,tp law difikirkan balik tak guna
law nak kecewa or putuskan hubungan ngan kawan
sebab orang lain..bukan kawan yg
sebenar law camtu..Takpela wat fake smile
je la,demi kebahagiaan kawan kan...
Bukan jealous pn cuma rasa tak selesa je la bb dulu pernah kawan
ngan dia,then sekarang dia ngah kawan ngan kawan sye plak..
Tapi sebbaek masa tu tak serious,sye serious ngan sorang
je kot..haha yg lain tu main2 je bb dorg pn tak
nampak serious..

Ok2 taknak sedih2 da,update blog ni pun sebab nak cite pasal
mimpi sye semalam..
Dengan bangganya semalam sye mimpi afiq muiz...
Mimpi paling best yg sye pernah dapat..
Dalam mimpi ni kitorang ramai2 g bercuti kt resort mana ntah,best la bb
ada kolam,pastu kt belakang dia bleh mendaki bukit..
Sebelum ni kitorang just kenal camtu je then lepas g mendaki bukit
same2 tetiba terjatuh cinta plak..haha sweet taw,bukit menjadi saksi..
Kiranya dah declared kapel la kat atas bukit tu..
Pastu kitorang main kejar2 sampai balik semula kt resort tu..
Depan orang ramai plak tu,kitorang ketawa2 sume..
Macam drama indon ada la kawan afiq ni jeles tengok kitorang..
Masa kitorang ngah mandi kolam ramai2 kawan2 afiq ni nak buli sye 
tp tak dapat bb sye buli dorang balik..
Pastu main simbah2 air ngan afiq..haha best best best
Dalam mimpi tu sempat la kitorang mesej sebelum nak tido..

haa abes da mimpi sweet sye,harap dapat mimpi camtu lagi..
law jadi kenyataan best gak tp tak mungkin la..dia sape,sye sape..
hurm ok la babai,salam...

bf dlm mimpi

2 comments:

  1. cehh, mimpi dye.. jelous nie.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bestnye law jadi betol2...td tengok berita pun dok terbayang afiq yg ngah baca berita haha =P

      Delete