June 28, 2013

birthday hari tu

ASSALAMUALAIKUM
boring sebenarnya ni,so ingat nak cite pasal birthday hari tu..
da lama dah baru skrg ade mse nk update pasal tu,malas sbnrnye!
haha birthday sye xde la best sangat pun cuma tahun
ni agak best sikit bb dapat wish drpd #PCManiacs!
woahh pastu Armaan Malik pun wish,Syafie Naswip..jgn jeles! =P
haha n yang penting Vicknesh wish! 
tp tu la PC tak wish pun,xpela dia pn tngah sedih mse tu kan..
And kebetulan plak hari tu pun birthday mak dia,rasanye la...
So busy celebrate ngan family sume.

Okay tu hal Twitter,ni facebook n real life plak!
Kawan2 sye Afisah,Jannah,Su saje2 je lambat wish..Afisah plak
wt surpise,sje wish lmbt..so dia tag gmbr cake yg ade PC,google!
haha Jannah plak lupa,dengar muka selamba sye dok ingatkan
dia haha =D muka tak malu..
Su plak busy keje,balik keje terus wish,so sweet~ haha
Tu tu faveret sye 2 orang tu,sorang lg wish mesej,saje taknak gtau dia..
haha mesti dia tgok kt fb pastu wish kan?? takpela takpe la..
Sorang lagi??fb laaa...
Pape pun tak kisah la dorang wish ke tak (tipu sangat) haha okay2
taknak jadi plastik! 
btw thank u Su,Jannah coz bagi hadiah..terharuuuuu
Uhuk,lupa nk cite..dh paw ngan mak dah hadiah haha
Jarang k mintak hadiah kat mak,eh tak pernah kot! 
sekali sekala nk bermanja kn..

Haa lagi 1! tq Cikgu Mazlin bb bagi jam..macam tau2 je sye 
suka pink! =P haha dia yg tanya aritu
Kebetulan dia bg masa birthday dia 24 jun aritu,so kami tukar2
hadiah..malu plak hadiah sye tak seberapa..
Family? haha dorang da bg kasih sayang pun dh cukup.. =)
btw semenjak 24 jun hari tu sye asyik mesej Cikgu Mazlin je..
haha memang suka kacau dia..sekurangnya sye senyum gk..
Ni kalau dia bce ni ape nk jawab? haa jawab yang betul la..
She is one of the most important persons in my life!
kawan2 sye pun tau pasal ni n sye rasa dorang
da bleh baca da air muka sye bila tetiba ada Cikgu Mazlin..
Haritu terasa sikit,being ignored memang sedih kan..
Serta merta rasa sedih,nk termuntah..dh la hari tu puasa..
Dorang cakap pucat terus muka..So nampak kan cmne benda 
macam ni bleh effect sye?
Tapi tak bleh nk marah,still gk sye rajin mesej dia,wish dia walaupun hurm...

Malam tadi mimpi,she answered everything! then bangun terus mesej cikgu,
nampak macam okay tp sebenarnya tak..
Ish tak bleh ke 2 orang faveret sye ni jadi macam dulu?? 
Seriously rindu sangat nak jadi macam dulu..
Hurm dh melalut da cite ni,
bagus gk law dorang baca kan,so bace laaaaaaaaaaa
nak terus terang malu plak..
okay dh babai! tido jp

No comments:

Post a Comment