July 27, 2013

Cikgu sayaaaa

ASSALAMUALAIKUM
hurm bnyknye lahai masalah bulan2 puasa ni,menguji sgt!
Ni dok risau pikir masalah ngan cikgu faveret sye tu,dia ckp dia
tak marah tp sye tau dia marah..
dia tak like status kt fb dh,reply whatsapp pn
pendek je..tau sgt..
Cam ape yg sye update sblum ni la,selalu sakitkan hati org
yg sye syg hurm..
Taktau la bila nk baik semula cm dulu,cm kt library aritu..
Terus terang ckp mse tu memang dh bleh lupa sume mslh,mslh
ngan org tu..sbb dh ade tempat nk luah
tapi rupanya still tak bleh,susah kan cmni?
Kawan2 sye mungkin taktau pasal ni,tp tula sye mmg emosi lebih
law pasal cikgu faveret sye tu..
Nampak dia dari jauh da mula nervous,haha dok pikir nk cakap ape..
Well mse kt library aritu tersenyap kejap haha
Still ingat lagi masa first time dia masuk kelas,form 3 rsenye mse tu..
Haha sye duduk depan sekali,depan meja guru..
Pastu dpt nmbr cikgu tu dr kawan,then mesej..
Memang best la mse tu,selalu msj,mms..
Tapi manusia kn,mudah sgt lupa yg walau mcm mne pun dia
tu guru,kena hormat..
sebab dok pikir dh rapat sye pn tnye soklan yg agak kasar tp sbnrnye
nk gurau je,,then gaduh..hurm lme gk la dia tak cakap ngan sye..
Waktu tu sedih gila,still ingat lg mesej2 yg dia anta mse tu..
Tak lama pastu baik skit..
Form 4 rsenye dia jadi guru kelas,mmg best la..
Hari2 dtg skolah haha hari2 kena usik ngan
dia dlm kelas..
Terasa gk jeles bb dia rapat ngan student lain,jeles okay!
Sabar je la..
Hurm harap sgt dia bce ni,nk terus terang tak berani plak..
Rsenye law dia bce msti salah faham lagi,hish memang
ape yg sye buat sume sakitkan hati orang ea?? 
 Hilang 2 orang yg pnting pada masa yg sme memang disaster! amboi ayat haha
So nk hilangkan sedih terpaksa la buat2 happy,sebbaek ada kwn2,
family..
Pape pun,sye mintak maaf sgt2! 
Banyak sgt wish list sye ngan cikgu n takkan jd
kenyataan pun..sye tau tu..
You're like a SISTER to me =) and will always be
 

No comments:

Post a Comment