August 3, 2013

Tired of being tired

ASSALAMUALAIKUM
Wahh tengah malam dah ni,malas plak nak tido..Tak tido or tido pun sme je kot,neutral je rasa haha eh ntah betul ke tak ni =D Law dh meroyan tengah2 malam ni paham2 je la nape kan? haha pasal kt sekolah tadi laaa
ala just terasa sikit je,salah sye pun cuma yg nk tegur tu salah time..kebetulan mse tu ngah stress ngan pbs,so lost control sikit tadi haha tapi da pikir2 balik tak perlu la salahkan dia,mungkin niat dia baik,think positive la kan? Okay settle dah yg tu..

Yang kedua plak hurmmmm macam biasa la,jeles...haha takpela dah jumpa yang baru kan? yang lama pun dah lupa..takpe2 paham sangat,ala dah biasa da camni,dulu sama gak..depan mata plak tu.Hurm 

Haa lagi satu,risau plak ngan kesihatan sye sekarang,tadi kt sekolah tetiba loya,taktau la mungkin sbb bulan puasa kan,tak makan..tapi memang teruk sesangat la tadi,nk pengsan dah tp try gk tahan diri..pape jadi nanti susahkan orang lain plak..Alhamdulillah okay..

Haa ni last,kesimpulan la ni kan haha so kesimpulannya memang betul la orang dok cakap sye ni agak manja,sakit sikit je nk ngadu kat mak,kawan2,tu tu yg bwk keta putih tu haha sebenarnya bukan manja sgt pn cuma hurm taktau la cmne nak cakap..just kalau boleh nk share ngan orang terdekat..Maybe sbb takde kawan kat umah kot haha cm tak bleh pakai je ni =D senang cakap kurang kasih sayang la haha eh cm terlebih plak
Dah2 la mengarut,sebab banyak mengarut la sye hilang dorang..Sabar je la hati ni,law bleh scan memang banyak dh calar kot..kena toreh bagai hurm k nk tido dh,salam =)