November 11, 2014

Menyampah

ASSALAMUALAIKUM
errk menyampah k! menyampah baca entry2 dulu..
Aku ke yang tulis tu? gediknyaaaaa.....
Macam menyesal jugak tulis entry camtu,nampak sangat k tak matang,
Anggap la tu Rumaizah 1.0
Yang harini Rumaizah 2.0..sangat berbeza haha
Btw i love my new life,cukup la kawan 3/4 orang,skandal sorang untuk menaikkan lagi semangat g class+meningkatkan level of confidence hahahaha
skandal yg akan selamanya jadi skandal,memang impossible pun! Tapi ada improvement la jugak berbanding sebelum ni,hurm sume ni because of my nekad attitude! which is good i think..try new things..get to know myself coz sometimes aku pun keliru dengan diri sendiri,even i cant predict myself..
Hurm lets talk about my love life...love? PRIYANKA CHOPRA! yeah dia je my love,at least tak pernah rasa kecewa ngan dia,dia reply jugak tweet..she never fails to make me happy =) sayang awak PC! 
And that guy,hurm tak berani nak cakap apa2 since everything's depend on him..just go with the flow jela..i admit that i'm so happy with our friendship now but there's something that we both refuse to talk about..got it? aku pun tak paham! hahaha
Oh yeah,my new friend tu! Yang kadang2 close kadang2 stranger..yeah! she has a special place in my heart! lol termasuk Faten sekali k..kang merajuk plak tak mention dia..
Haha k continue pasal my new friend tu,sometimes macam kecik hati jugak la sebab kadang2 dia buat taktau je..so I choose to do the same,but then she said aku yg sombong..errkk aku sangat peramah n penyayang k,banyak kali Faten kena pukul..pukul sebab sayang tu =P 
Peramah tu mungkin lambat la sikit,takes time la but kalau aku dah selesa dengan orang tu,aku akan sangat caring,tak kisah la him/her..her tu macam pelik sikit bunyinya haha
Okay,now my mission is to make new friends,sebbaek la ada fb,insta n hidung yang mancung ni untuk digunakan haha nak jugak k berkawan ngan yg femes2 ni...haha coz i believe sume orang ada something yg special,so jom discover! maybe we can learn something from them,we never know those things mungkin boleh ubah hidup kita..
Hurm penat dah membebel,heading to masscomm class now! Dr. Nafise!!! GOVINNNNNNNNNNN please be alone,i want to talk to you


No comments:

Post a Comment