December 7, 2014

2 beautiful days...

ASSALAMUALAIKUM
hurm aku pelik sebenarnya tapi bersyukur sebab dalam masa 2 hari ni banyak good things yang happened kat aku..
firstly yay dapat kawan baru! haha 
Thanks Zue sebab teman tengok movie hindustan walaupun dah lewat malam haha
2 pagi baru tidur,eh tak! pukul 3!
Esoknya ada koko,so bangun lewat sikit haha sebbaek ada workshop so start lambat sikit,hujan plak tu..bayangkan la camne nak g koko hujan2 bawak kotak,basah la..
so lepak kat tangga jap balut ngan plastik..then bawak naik bas,macam apa dah sume orang tengok haha sampai class agak lewat,group lain dah start buat dah..
Hurm masuk class je member usik plak,sebab dorang dah tau pasal ahem ahem tu haha malu kot
well had so much fun kat class,dah la ada breakfast,lunch plak madam belanja kfc haha sepanjang buat kerusi tu plak kami dihiburkan (amboi ayat) dengan lagu2 kpop set2 chinese tu bukak...layan jugak la..
Nak cite pasal blushing banyak kali dah haha balik kolej senyum je k..
Tak sempat tido terus bergalak dengan Huda haha 
But i wish aku ada kawan yang aku bleh cite semua,bergalak sume...
Faten mungkin belum bersedia lagi haha dia pun jarang lepak bilik malam2..
aku waktu malam la baru jujur sikit..late night convo..
btw tq qayyum! haha berangan je k..at least aku enjoy jugak koko tu kan..kalau tak tension je =)

No comments:

Post a Comment