September 1, 2015

Lama menghilang

ASSALAMUALAIKUM


uih lama betul menghilang ni..finally berjaya yakinkan diri untuk update blog YEAHHHH
So nak start camne ek? hurm well sekarang tengah sem break and dah nak habis pun,sabtu ni nak balik yupiem tersayang =P
Rindu sesangat kat Faten, keluarga bonda, Jeszy, Zue, para roommates tersayang Nabila n Huda..well walaupun kadang2 life kat sana agak susah sikit, stress dengan schedule yang pack gila! pastu nak tunggu bas lagi yang hampir setiap masa penuh, and panas plak tu! balik penat pastu nak basuh baju, well kawan2 kat aras aku memang dah tau aku jenis yang basuh baju manual, tak pakai machine pun haha malas sebenarnya nak tunggu siap, better basuh sendiri then terus jemur..SIAP! tak payah tunggu lama2, baik tidur..
Banyak actually benda yang boleh buat aku mengeluh, but as long as takde masalah ngan kawan2 insyaAllah tak stress sangat la.. =)
Hopefully next sem nanti takde pape issue lagi ngan sape2, biarlah aku belajar dengan tenang haha no more tears pls!!! 
And i need to change my attitude, jadi talkative sikit so takde la krik krik moment lagi ngan sape2 haha 
And i really really really hope that next sem dapat kawan baru, bestfriend ke..yang boleh join aku ngan Faten hangout..yela kitorang selalu berdua je, teingin jugak nak jadi kecoh, havoc macam first sem dulu =( really miss those moment..

So secara jujurnya i'm quite happy with my life right now..i have good friends by my side,they are toooooo special to me, i would kill for them! hahaha
and with him, alhamdulillah Allah masih nak bagi peluang for this relationship walaupun macam2 dah jadi, idk why..just cannot move on haha 
well i hope all the things yang aku bayangkan selama ni, with him akan jadi kenyataan..insyaAllah 4-5 tahun lagi, pray for us okay! hihi 
Okay nak cakap apa lagi?? hurm tu jela kot, babai!!!!